top of page
Teennagel pedicure en verzorging

Verzorg je voeten en teennagels: Ervaar een professionele pedicure bij Endless Beauty in Rotterdam!

Heb je last van eelt onder je voeten, of wil je graag een opfrisbeurt voor je teennagels? Dan is een pedicure bij Endless Beauty in de omgeving van Ommoord, Prinsenland en Capelle aan den IJssel de perfecte behandeling om jouw voeten een verzorgde uitstraling te geven!

nagellak en gellak in verschillende kleuren

Ontdek de verwennerij en personalisatie van een pedicurebehandeling!

Een pedicurebehandeling is de perfecte manier om je voeten en teennagels weer helemaal terug in shape te krijgen. Na een professionele en goede pedicure zijn je voeten en teennagels weer verzorgd, gezond en zien ze er weer mooi en glad uit. Je zou een pedicure ook kunnen combineren met een manicure!

 

Je kan een behandeling helemaal naar je persoonlijke voorkeur uitkiezen. Of je nu alleen een ontspannende massage nodig hebt of een complete voetbehandeling inclusief het lakken van je nagels, een pedicure helpt je snel en effectief weer aan mooie en gezonde voeten. 

 

Voor de perfecte nagels kan je kiezen uit vele kleuren nagellak, zodat je nagels altijd bij je outfit passen!

Als je nagellak zat bent en niet zit te wachten op een lange droogtijd, kan je ook kiezen voor gellak. Gellak moet onder een LED- of UV-lamp uitharden, waardoor de lak sneller droogt dan nagellak, en ook nog eens langer blijft zitten!

 

Ik kan je helpen om je voeten en teennagels weer in perfecte staat te krijgen. Ben je geïnteresseerd in een pedicurebehandeling bij Endless Beauty in Rotterdam? Maak dan snel een afspraak!

Ik heb een vraag >

Behandelingen en prijzen

Hoe duur is een pedicure bij Endless Beauty in Rotterdam?

Voetverzorging

Gellak verwijderen

€15,-

Nagels lakken

€20,-

Gellak

€25,-

Pedicure simpel

€35,-

Pedicure delux

€47,50

bottom of page