top of page
Ontwerp zonder titel (77).png

Hernieuw je huid: Ontdek het verjongende effect van microneedling bij Endless Beauty in Rotterdam!

Ben je ontevreden met je huid, en wil je dat je huid er jonger en elastischer uitziet? Kom dan langs bij Endless Beauty in de omgeving van Ommoord, Prinsenland en Capelle aan den IJssel en laat je huid verbeteren met een microneedling behandeling!

Vrouw heeft jonge gladde huid

Wat is microneedling?

Tijdens een behandeling worden er op hoge snelheid minuscuul kleine verticale gaatjes in de huid gemaakt, ook wel microwondjes genoemd. Door de microwondjes komen groei- en helende factoren vrij. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, wat een egalere en stevigere huid oplevert. Ook worden acne littekens en fijne lijntjes minder zichtbaar.

Directe huidverjonging zonder langdurige bijeffecten!

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we welk gebied we gaan behandelen. Als de huid goed gereinigd is, kan ik beginnen met de microneedling behandeling. Een van de voordelen van microneedling is dat het resultaat direct zichtbaar zal zijn en je na de behandeling gewoon je normale bezigheden kunt hervatten. Omdat de behandeling geen heftige ingreep is, is deze geschikt voor zowel het gezicht, de nek, als het lichaam.

 

Ben je geïnteresseerd in een microneedling behandeling bij Endless Beauty in Rotterdam? Maak dan snel een afspraak!

Ik heb een vraag >

Behandelingen en prijzen

Hoe duur is een microneedling behandeling bij Endless Beauty in Rotterdam?

Mirconeedling

€85,-

Behandelingskuur 4x

€300,-

Behandelingskuur 6x

€420,-

bottom of page