top of page
Mooie make-up op model

Stralend en zelfverzekerd: Ontdek gepersonaliseerde visagie bij Endless Beauty in Rotterdam!

Wil je er verzorgd en fotogeniek uitzien? Heb je binnenkort een evenement, zoals bijvoorbeeld een bruiloft, maar weet je niet hoe jij je make-up het beste kan doen? Kom naar Endless Beauty in de omgeving van Ommoord, Prinsenland en Capelle aan den IJssel voor een gepersonaliseerde visagiebehandeling, zodat jij er stralend uitziet voor iedere gelegenheid!

Natuurlijke make-up op vrouw

Versterk je natuurlijke schoonheid!

Visagie is het vakgebied dat zich bezighoudt met het accentueren van de sterke kanten van het gezicht en het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten. 

De make-up wordt geheel naar jouw wensen aangebracht. Als visagist kan ik je tips en advies geven over wat het beste bij je past en waarom. We kunnen met het shapen van je gezicht zo nodig de verhoudingen corrigeren en bepaalde features met highlight accentueren. Zo wordt jij de mooiste versie van jezelf!

Zorg ervoor dat je wenkbrauwen voorafgaand aan de visagiebehandeling goed geëpileerd en/of gewaxt zijn. Tevens bied ik hiervoor ook de mogelijkheden in mijn schoonheidssalon. Vermeld dit vooraf bij je reservering indien je hier gebruik van wilt maken.

 

Ik kan je helpen om je natuurlijke beauty te versterken. Ben je geïnteresseerd in een visagiebehandeling bij Endless Beauty in Rotterdam? Maak dan snel een afspraak!

Ik heb een vraag >

Behandelingen en prijzen

Hoe duur is een visagiebehandeling bij Endless Beauty in Rotterdam?

Dagmake-up

€45,-

Avondmake-up

€55,-

45+ make-up

€55,-

bottom of page