top of page
Vrouw krijgt microdermabrasie behandeling

Laat je huid stralen: Ervaar de vernieuwende kracht van microdermabrasie bij Endless Beauty in Rotterdam!

Vind je dat je huid toe is aan verjonging, en wil je dat je huid weer glad en zacht aanvoelt? Kom dan langs bij Endless Beauty in de omgeving van Ommoord, Prinsenland en Capelle aan den IJssel en laat je huid verbeteren met een microdermabrasie behandeling!

Vrouw heeft jonge gladde huid

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een behandeling die wordt ingezet om je huid direct zichtbaar te laten stralen. Door het gebruik van microkristallen worden de bovenste huidcellen van je huid verwijderd. De behandeling vindt dus alleen aan de oppervlakte van de huid plaats en zorgt voor een direct stralende en zachte huid. Microdermabrasie zorgt er bovendien ook voor dat de poriën minder grof worden en kan er ook voor zorgen dat pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervaagd worden!

 

Doordat het apparaat een mondstuk heeft met een vacuümtechniek, zorgt dit ervoor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt de huidstofwisseling krachtiger en de aanmaak van collageen en elastine geactiveerd!

De huid herstelt zichzelf

Geef je huid na een behandeling de kans om te herstellen en vermijd het gebruik van scrubs of andere exfoliërende producten. Alleen door je huid met rust te laten, herstelt de huid op zijn allermooist.

 

Ben je geïnteresseerd in een microdermabrasie behandeling bij Endless Beauty in Rotterdam? Maak dan snel een afspraak!

Ik heb een vraag >

Behandelingen en prijzen

Hoe duur is een microdermabrasie behandeling bij Endless Beauty in Rotterdam?

Microdermabrasie

€85,-

Behandelingskuur 4x

€300,-

Behandelingskuur 6x

€420,-

bottom of page