top of page

Creëer de perfecte look: Laat je haar professioneel opsteken bij Endless Beauty in Rotterdam!

Vind jij het lastig om je eigen haar te stylen, of heb je binnenkort een bruiloft, feestje of zakelijke gelegenheid waarvoor je haar er buitengewoon mooi uit moet zien? Laat je haar dan opsteken bij Endless Beauty in de omgeving van Ommoord, Prinsenland en Capelle aan den IJssel. Ik maak met veel plezier een echt meesterwerk van je kapsel!

Ontwerp zonder titel (62).png

Opsteken voor elke haarlengte en stijl!

Opsteken kent veel verschillende vormen en kan met zowel kort haar als halflang of lang haar. Er is van alles mogelijk! Zo kan ik je haar opsteken met een vlecht, met krullen, in een knot, half los en zo zijn er nog veel meer opties.

 

Met opsteken ziet je kapsel er professioneel en prachtig uit. Ook voor mensen met dun haar is opsteken geschikt, we gebruiken dan extra haarlak, touperen je haar of gebruiken een haarstuk. Ik zorg ervoor dat jij 100% tevreden de deur uitloopt!

 

In mijn salon wordt gewerkt met professionele haarproducten. Hierbij kan je denken aan haar merken als: Olaplex, Color Wow en Maria Nila.

Voorafgaand aan de haarstyling

Het is handig als je van tevoren al in gedachte hebt wat je met je kapsel wilt doen. Vervolgens kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen om het gewenste resultaat te bereiken. Zo kan ik je adviseren over de mogelijkheden, want ieders haar is anders.

 

Ben je geïnteresseerd en wil jij je haar laten opsteken bij Endless Beauty in Rotterdam? Maak dan snel een afspraak!

Ik heb een vraag >

Behandelingen en prijzen

Hoe duur is het om je haar op te laten steken bij Endless Beauty in Rotterdam?

Föhnen

€30,-

Opsteken

€55,-

Stijlen van het haar

€35,-

Bruidskapsel incl. proefsessie

€175,-

bottom of page