top of page
Tekenen van symmetrische wenkbrauwvorm

Verrijk je schoonheid: Ontdek de voordelen van permanente make-up bij Endless Beauty in Rotterdam!

Ben je het zat om eerder uit bed te komen voor je make-up? Wil jij dagelijks een verzorgde uitstraling zonder veel tijd aan je make-up routine te hoeven besteden? Ontdek dan de voordelen van permanente make-up. Bij Endless Beauty zet ik de mooiste permanente wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Kom langs bij mijn salon in de omgeving van Ommoord, Prinsenland en Capelle aan den IJssel en zie wat ik voor jou kan betekenen! Ik kan overigens ook je permanente make-up verwijderen.

Tekenen van symmetrische wenkbrauwvorm

Wenkbrauwen

Er zijn maar weinig mensen met perfecte wenkbrauwen. De haartjes groeien vaak buiten de gewenste vorm of zijn niet symmetrisch. Permanente make-up biedt hiervoor de ideale oplossing! Ik accentueer en verfraai alle soorten wenkbrauwen. Ook kunnen de wenkbrauwen iets worden verhoogd om een ruimer oogopslag te creëren. Maar ook oude permanente make-up kan prachtig worden opgeknapt.

Eyeliner

Ervaar het ultieme gemak en de langdurige schoonheid van permanente eyeliner. Met behulp van professionele tools en hoogwaardige pigmenten creëer ik een maatwerk eyeliner die naadloos aansluit op jouw oogvorm en jouw wensen. Of je nu kiest voor een subtiel accent langs de wimperlijn of een gedurfde, dramatische look, ik zorg ervoor dat jij tevreden naar huis gaat!

Lippen

Ontdek de perfecte finishing touch voor je look met permanente lippen. Ik zorg ervoor dat je lippen er voller en meer gedefinieerd uitzien, en dat ze ook aansluiten op je huidskleur. Of je nu kiest voor een natuurlijke tint, voor een subtiel effect of voor een gedurfde kleur, ik zorg voor een resultaat dat jouw schoonheid benadrukt en versterkt!

 

Ben je geïnteresseerd in permanente make-up en wil je de mogelijkheden bespreken tijdens een intakegesprek? Maak dan nu een afspraak bij mijn salon in Rotterdam en ontdek hoe ik jouw natuurlijke schoonheid kan verbeteren!

Ik heb een vraag >

Behandelingen en prijzen

Hoe duur is een permanente make-up behandeling bij Endless Beauty in Rotterdam?

Microbladen/ Hairstroke - wenkbrauwen

€275,-

Microbladen/ Hairstroke - wenkbrauwen bijwerken na 6 weken

€125,-

PMU - Intake allround make-up artist

€30,-

PMU - Wenkbrauwen

€295,-

PMU - Eyeliner

v.a. €225,-

PMU - Lipliner

€199,-

PMU - Full lips

€349,-

bottom of page