top of page
Ontwerp zonder titel - 2024-04-23T231714.909.png

Stralend jouw grote dag tegemoet: Ontdek perfecte bruidsstyling bij Endless Beauty in Rotterdam!

Ga jij binnenkort trouwen en levert het organiseren van de bruiloft veel stress op? Ben jij op zoek naar een bruidsstyliste die ervoor zorgt dat jij er perfect uitziet op je grote dag, en al jouw schoonheidswensen in vervulling brengt, zonder dat jij je ergens druk om hoeft te maken? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij Endless Beauty in de omgeving van Ommoord, Prinsenland en Capelle aan den IJssel ben jij aan het juiste adres voor de beste bruidsstyling, met de mooiste bruidskapsels en make-up!

Ontwerp zonder titel - 2024-04-23T222000.529.png

Hoe ik je help met de perfecte bruidslook!

Op de mooiste dag van je leven verdien je de perfecte uitstraling, en daar zal ik je bij helpen. Iedere bruid is uniek, en daarom bied ik een persoonlijke aanpak, waarbij wordt geluisterd naar jouw wensen en dromen. Of je nu gaat voor een tijdloze klassieke look, een romantische bohemian stijl, of een eigentijdse moderne uitstraling, ik creëer een bruidskapsel en make-up die jouw natuurlijke schoonheid benadrukt!

 

Ik geloof in de kracht van professionele producten en expertise. Daarom werk ik met hoogwaardige haar- en make-up producten om ervoor te zorgen dat je look de hele dag blijft stralen, van het jawoord tot de laatste dans!


Wil jij voorbeelden van mijn expertise zien? Neem dan een kijkje in mijn portfolio!

Het proces

De bruidsstyling begint met een intake, waarbij wij samen jouw ideale look ontwerpen en de details doornemen. Vervolgens doen we een proefsessie, om te kijken of de look precies past bij jouw wensen. En dan de grote dag: Op de grote dag zorg ik voor een stressvrije ervaring zodat jij je kunt concentreren op het genieten van elk moment.

 

Laat mij jouw droomlook realiseren en maak vandaag nog een afspraak voor een bruidsstyling door Endless Beauty uit Rotterdam, want op deze speciale dag verdien jij niets minder dan perfectie!

Ik heb een vraag >

Behandelingen en prijzen

Hoe duur is het om mijn bruidsstyling te laten verzorgen door Endless Beauty in Rotterdam?

Bruidsmake-up inclusief proef

v.a. €175,-

Bruidskapsel inclusief proef

v.a. €175,-

Bruidskapsel incl. make-up en proef

€325,-

Daggasten haar of makeup

v.a. €55,-

kinderen 

v.a. €50,-

bottom of page