top of page
Manicured Nails

Verwen je handen en nagels: Ervaar een professionele manicure bij Endless Beauty in Rotterdam!

Heb je last van droge handen, of wil je graag een opfrisbeurt voor je nagels? Dan is een manicure bij Endless Beauty in de omgeving van Ommoord, Prinsenland en Capelle aan den IJssel de perfecte behandeling om jouw handen een verzorgde uitstraling te geven!

Ontwerp zonder titel (100).png

Ontdek de verwennerij en personalisatie van een manicurebehandeling!

Een manicurebehandeling is de perfecte manier om je handen en nagels in de beste conditie te krijgen. Na een professionele en goede manicure zijn je handen en nagels weer verzorgd, gezond en zien ze er weer mooi en glad uit. Je zou een manicure ook kunnen combineren met een pedicure!

 

Je kan een behandeling helemaal naar je persoonlijke voorkeur uitkiezen. Voor de perfecte nagels kan je kiezen uit vele kleuren nagellak, zodat je nagels altijd bij je outfit passen!

Als je nagellak zat bent en niet zit te wachten op een lange droogtijd, kan je ook kiezen voor gellak. Gellak moet onder een LED- of UV-lamp uitharden, waardoor de lak sneller droogt dan nagellak, en ook nog eens langer blijft zitten!

 

Ik kan je helpen om je handen en nagels weer in perfecte staat te krijgen. Ben je geïnteresseerd in een manicurebehandeling bij Endless Beauty in Rotterdam? Maak dan snel een afspraak!

Ik heb een vraag >

Behandelingen en prijzen

Hoe duur is een manicure bij Endless Beauty in Rotterdam?

Manicure

Gellak verwijderen

€15,-

Manicure simpel

€25,-

Manicure delux

€55,-

Met gellak

€55,-

Met nagels lakken

€55,-

Nagels lakken

€20,-

Gellak

Gellak verwijderen

€15,-

Gellak

€35,-

Gellak en manicure

€55,-

bottom of page