Deel je Endless Beauty ervaring!

  Schrijf een recensie

Vind ons ook op

"

In 1 woord fantastisch !! Carla weet precies wat ze doet en alle wensen van mij sloten aan op de make-up en het haar. Heb enorm veel complimenten gekregen :). Heb mij nog niet eerder zo mooi gevoeld !!!

Willemijn van Grinsven

4 oktober 2016

"

Carla is een echte topper! Mijn make up zag er echt fantastisch uit op de grote dag en heeft de hele dag goed gezeten. Ze luistert erg goed naar je wensen en daarom zat het bij mij precies zoals ik wilde! Op de grote dag komt ze bij je thuis en is ook goed op tijd ( bij mij zelfs te vroeg :D , heel fijn als je een bruid bent die kan stressen als iemand te laat komt) Ik zou carla zeker aanraden!

Nancy kruithof

4 oktober 2016

"

Carla is een zeer vriendelijke vrouw. Luistert goed naar je wensen en doet er alles aan om je er mooi uit te laten zien. Ze heeft er voor gezorgd dat deze dag onvergetelijk werd. Rondom gewoon fantastisch!

Gabrielle

18 september 2016

"

Carla is een super leuke en spontane vrouw. Ze luisterd goed naar al je wensen en neemt de tijd voor je. Ze denkt met je mee, ook qua planning voor de grote dag. Make up ziet er super uit en blijft heeel mooi zitten, de gehele dag!!! Ik raad carla zeker aan!!

Bianca

5 september 2016

"

Carla heeft mijn makd up en haar gedaan voor ons trouwen eind juni. Ze heeft goed naar mijn wensen geluisterd en mijn verwachtingen overtroffen. Super bedankt!!

Anoniem

31 augustus 2016

"

Carla heeft mijn make-up en kapsel zo waanzinnig goed gedaan voor mijn bruiloft. En met hulp van 2 collega's zagen mijn moeder, zus en vriendin er ook fantastisch uit!! Het was geen probleem om al om 7:00 bij mij thuis te zijn, en het was ook nog eens een hele gezellige ochtend!

Suzanne

30 augustus 2016

"

Helemaal super, bedankt lieve Carla!

Anoniem

29 augustus 2016

"

Carla heeft mijn haar en make-up verzorgt tijdens onze bruiloft in 2013. Ik was super blij met het eindresultaat en voelde me absoluut een prinses! Tevens heeft ze de make-up verzorgt van mijn moeder en heeft ze ook het haar van mijn schoonzus gedaan. Iedereen was super tevreden. Niet alleen over haar expertise maar ook over haar vriendelijkheid en het meedenken. Ik beveel iedereen Endless Beauty!

Carola Duarte

28 juli 2015

"

We hadden een wat rommelige start, aangezien mijn afspraak voor de proefmake-up en kapsel niet helemaal goed was doorgekomen (vandaar bovenstaande 'matig'). Dit werd wel snel en doeltreffend opgelost. De proefafspraak was verder helemaal naar wens; er werd veel tijd voor me genomen, ook om aanpassingen te maken als ik dat wilde. Het kapsel zat zo goed dat het zelfs een fietsrit naar huis kon doorstaan ;). Op de dag van de bruiloft hadden we ook genoeg tijd ingepland en dat was heel prettig. Carla had foto's van de proef genomen en op basis hiervan nog enkele verbeterpuntjes voorgesteld. Dat vond ik echt professioneel en gaf me het gevoel dat ik in goede handen was! Daarnaast werd er goed rekening gehouden met de foto's die gemaakt zouden worden, zodat ik er op mijn best op zou staan. Uiteindelijk had ik een perfecte make-up en kapsel op mijn bruiloft die bijzonder goed aansloten bij mijn wensen alsook de rest van mijn outfit. En niet onbelangrijk: het bleef de hele middag en avond goed zitten.

Hanneke

21 juni 2017

Schrijf een recensie!

Let op: Elke recensie wordt eerst gecheckt op authenticiteit en grofheid!

Dit is een verplicht veld.